ИДИВИДИ конвертор: кириличен Фонт -> windows кирилица
Ископирајте го текстот во левото поле и кликнете на копчето „Направи кирилица“

 

Напомена: Сите букви, независно во кој фонт биле напишани предходно, ќе бидат претворени во кирилица.