Пикантни, малку димени, бавно печени и сочни ребра

Пикантни, малку димени, бавно печени и сочни кои се топат во уста... Ние ќе ви покажеме како да направите совршено карамелизирани ребра, да ги отстраните маснотиите и жилите, но и како да ги отстраните и иритирачки тенки бели делови. Сето тоа во само три чекори...

Рабрата се одличен пример како со многу мака и време може да добиете совршено паче месо за јадење. Но во ситниците е убавината, нели? Лесно е да јадете бифтек или шницли, но каде е убавината на масните и лепливи прсти?

На кратко, да не ве мачиме, погледнете го видеото и ќе ги научите тајните на подготвувањето на прекрасни свински ребра.



А како бонус, ви нудиме и вкусен сос кој ќе го подготвите со овие состојки:

  • 3-4 лажици кечап
  • 1 лажица мед
  • 1 лажица маслиново масло
  • 1 лажица оригано

Добар апетит!



Прочитајте: затвори
  • РЕПЕРТОАРИ
IDIVIDI Сервиси
IDIVIDI Речник
Powered by MagnumPRO
Download
Временска прогноза

Н/А

Нема
Битола
Н/А
Нема
Охрид
Н/А
Нема
Скопје
Виц на денот
Жена чека пред телефонска говорница да заврши човекот пред неа, меѓутоа поминуваат 10 минути, а тој не само што не отстапува, туку само седи со слушалката на уво и ништо не...
webmail
IDIVIDI Радио
Македонски
Pop
Classical
Dance
Hip-Hop
Jazz
Rock
Ambient
Tehno&Trance
Состојба на патиштата
СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Во западните делови од државата, на повисоките места се бележат врнежи од снег, но...
Верски календар
На денешен ден
- Денеска е Светски ден на книгата и авторското...
1564.- Во Стратфорд е роден Вилијам Шекспир,...
1616.- Во Мадрид умре Мигуел де Сервантес,...
1792.- Создадена е француската химна "Марселеза"...
Хороскоп

Овен Бик Близнаци Рак Лав Девица Вага Скорпија Стрелец Јарец Водолија Риби